Ga naar de inhoud
Dans, zing, adem, lach en beweeg je in de aardse lichtheid van het bestaan.

Frederike

Danscoaching

Danscoaching kan jou tot inzichten brengen of een antwoord geven op een vraag omtrent jezelf. Je gaat naar wat je voelt in je lichaam, je lichaam spreekt zonder woorden en dat is nu net de kracht van danscoaching.

Woorden schieten vaak te kort, daarom kan een  lichaamsgerichte benadering met danscoaching meer helderheid geven in jouw thema.

Ik breng je letterlijk en figuurlijk in beweging met gerichte opdrachtjes die jou verder helpen in jouw proces.

 

Hoe werkt een  danscoachingsessie?

Je komt met een bepaalde vraag, maar misschien is die vraag nog niet helemaal duidelijk voor jou. Samen kijken we dan hoe we je vraag helder krijgen.

In het dans- en bewegingsproces ga je dingen voelen en wordt je letterlijk uit je hoofd en naar je lijf gebracht. Anderzijds laat je dingen zien in beweging en kan dat ook bij mij iets oproepen. Dit bespreken we samen na elke opdracht, van waaruit er weer een nieuwe opdracht kan ontstaan.

Wat onbewust was wordt naar het bewustzijn gebracht. Er kunnen nieuwe inzichten komen, waardoor het antwoord op jouw vraag zich voor jou kan openbaren.

Op het einde van de danscoachsessie bekijken we elke keer hoe we jouw ervaring kunnen vertalen naar het dagelijkse leven. Ik zal je uitnodigen om concreet te maken wat tot nu toe nog vaag was.

Met welke soort vragen kan je bij mij terecht?

Geen contact met je lichaam.

Moeite om dingen te realiseren.

Te kwetsbaar zijn.

Jezelf inhouden.

Grenzen leren voelen en aangeven.

Leren loslaten.

Durven jezelf te laten zien.

Schaamtegevoel.

Geblokkeerd voelen.

Geen contact met je innerlijk vuur, je kracht.

Onzekerheid.

Hoe beginnen we eraan?

We beginnen met een intakegesprek. We kijken naar je vraag en wat ik voor jou kan betekenen.

Je kan kiezen voor een eenmalige afspraak of een traject. Wil je eens proberen of deze benadering je ligt of denk je dat je net een extra duwtje nodig hebt om weer verder te kunnen, dan kies jij beter voor een eenmalige sessie. Voel je dat je met jouw vraag een diepgaande weg wil afleggen dan is een traject een betere keuze. Dat hoef je nog niet direct te bepalen, na de eerste sessie wordt wel duidelijk wat nodig is.

Je bijdrage

€75 per uur

Intakegesprek: €60 per uur (kan ook met zoom)

Indien je financieel krap zit en dit je zou beletten om een afspraak te maken, dan is overleg mogelijk om een korting te krijgen.

Contact gegevens

Geremtestraat 6
3220 Holsbeek
+32 495 89 31 88
info@frederikeverhorst.be

Socials

Nieuwsbrief

 Copyright 2022 || Frederike Verhorst || Foto’s Joris Bruyninckx en Peter Cockx